X-Mini Max II Capsule Speaker RÖD,

X-Mini Max II röd. Kopplas direkt till 3.5mm-uttaget i din mobil, laptop, surfplatta, etc.
Supersmidiga högtalare som lätt tas med överallt. Två enheter som sitter ihop med magnet när de inte används och enkelt separeras och sedan fälls upp var och en för sig.

Men låt dig inte luras av det lilla formatet, för dessa rackarna levererar ett otroligt fett ljud tack vare sina 40mm aktiva element på 2.5w vardera! Ingen extra strömkälla behövs då de är laddade med 400mAh batterier som håller 12h på en laddning. Laddning sker via USB-porten på datorn.

Som alla högtalare i X-Mini-serien är även dessa utrustade med ett ”Buddyjack” vilket tillåter dig att koppla samman flera högtalare i en slinga för ett ännu grymmare ljud!

Produktdata: Modellnamn X-mini Max II Dimensioner 65.8mm X 53.4mm (Stängd resonator). Vikt 178g Element Magnetiskt skyddad 40mm 4Ohm 2w Uteeffekt 2.5w X 2 Frekvensomfång 200Hz~18Khz Signal till brus förhållande 80dB Distortion 1.0% Speltid/laddning 12h Batteri Volt/kapacitet 400mAh Batteriets laddspänning 5V/+0.5V Laddtid 5V input 2.5h
Medföljer i den snygga kartongen: Kombinerad USB laddkabel och 3.5mm phono-kontakt med volymkontroll, tygpåse och manual på engelska.

Köp den här!Slutsåld